Në vend që t’i ndihmojë, vendos t’i filmojë (Video)

Kur sheh dikë që rrëshqet në akull, gjëja e parë që bën është të shkosh ta ndihmosh atë. Por nuk ndodh kështu me një person nga Noruiçi në Britani, i cili duket se po argëtohet shumë me këta njerëz, të cilët pa përjashtim rrëshqasin në një trotuar të mbuluar nga akulli. Për këtë arsye ai ka vendosur të filmojë të gjithë kalimtarët dhe të postojë videon në YouTube. Britania është mbërthyer nga i ftohti këto ditë, ndërkohë që qytetarët janë paralajmëruar që të kufizojnë lëvizjet.