UFO mbi Hënë (Video)

A është një zog? A është një aeroplan? Apo diçka tjetër që nuk është identifikuar. Përdoruesi i “Youtube”, danchek2013, ka postuar një video ku shihet një pikë e vogël që shfaqet nga hija e hënës dhe më pas hyn në atmosferën e saj ku qëndron për disa sekonda dhe më pas zhduket. Shfrytëzuesit e kanalit “Youtube”, kanë argumentuar gjerë e gjatë për këtë dhe shumica e tyre kanë thënë se është një anije e jashtëtokësorëve, pasi që shpejtësia e tij ishte shumë herë më e madhe sesa e një aeroplani të thjeshtë. “G-forca do ta shkatërronte atë anije hapësinore. Por ne nuk e kemi atë teknologji që të mund të përballojë G-forcën, prandaj ata në atë anije nuk janë njerëz”, ka komentuar një shikues në Youtube. Kurse një tjetër ka komentuar se këto gjëra janë vetëm të imagjinuara dhe se nuk ekzistojnë alienët.