Reklama qe po mahnit, Messi dhe Ronaldo me SMS-ja (Video)

Reklama e re e televisionit Al-Jazeera,ku Messi dhe Ronaldo japin mesazhet e tyre per El Classicon e rradhes (ne La Liga),qe do te zhvillohet ne mars