Dreri që mendon se është qengj (Video)

Një dre i vogël i hutuar mendoi se është qengj dhe iu bashkua tufës së dhenve në Dunwich Heat në Suffolk të Anglisë. Bariu Andrew Capell ka treguar se ishte habitur kur teksa i numëronte delet ka vërejtur drerin e vogël. Ai po qëndron qe dy javë me tufën prej 100 delesh dhe nuk e ka në plan të largohet. “Teksa i numëroja delet, vërejta drerin e vogël mes tyre. Kurrë më parë nuk më ka ndodhur diçka e ngjashme... Duket se është përshtatur mirë dhe tufa e ka pranuar mirë”, ka deklaruar Capell, ndërsa citon BBC. Megjithatë, në fund të dimrit dhentë do të transferohen në shtëpinë e tyre verore, ndërsa dreri do të duhet të qëndrojë në Dunwich Heat. /Telegrafi/