KFOR-i adhuron ende modelin "Fiqo" (Foto)

Pjestarët e KFOR-it të cilët janë në shërbim në Kosovë, me sa duket e pëlqejnë modelin e kompanisë Fiat – “Zastava 750″ ose e njohur si “Fiqo”, pasi kanë përdorur disa modele të tilla për ti ridizajnuar dhe për tu dhënë pamje të re. Njëra nga dy veturat e dizajnuara nga ana e KFOR është e blinduar dhe me siguri përdoret si mjet rrugor derisa modeli tjetër është model i hapur ose kabriolet, të cilin me shumë mundësi pjestarët e KFOR do ta përdorin për të bërë xhiro Prishtinës dhe për të tërhequr vëmendjen e qytetarëve. Më poshtë keni pamjet të automjeteve në fjalë.