Makinat me të shitura për 2012 (FOTO-LAJM)

Edhe pse tregu i makinave është i lidhur me ecurinë e ekonomisë, disa kompani të cilat merren me shitjen e automjeteve vazhdojnë të kenë shitje të mira në treg. Telegraph.co.uk paraqet një listë me dhjetë nga modelet më të shitura gjatë vitit 2012 ku Volkswageni dhe Fordi vazhdojnë të dominojnë tregun e makinave në Evropë.