I pastrehu që me zërin e tij ka pushtuar zemrën e miliona njerëzve (VIDEO)

Një burrë pa shtëpi që endet rrugëve në SHBA, duke kënduar për të mbajtur veten e tij gjallë, i është bërë një falënderim i madh për talentin e tij të pamohueshme. James Percell, 49, i këndoi këngën në një qoshe të rrugës menaxherit të autostradës, Kenneth Williams i cili vendosi për ta marrë këngëtarin amator dhe ta ndihmojë atë për një jetë më të mirë. Z. Percell është bërë i famshëm në YouTube, ku më shumë se një milion njerëz kanë votuar dhe kërkuar për të dëgjuar zërin e tij të artë - ndërsa prodhuesit dhe regjisorët tashmë po përpiqen të punojnë me të. Historia e zotit Percell është e ngjashme me atë të Ted Williams, një tjetër njeri i pastrehë që u vendos në qendër të vëmendjes, pasi bota dëgjoi këngën e tij. Jeta e tij ka qënë rrugëve, nuk ka marrë edukimin e tij dhe i është dashur të bëjë një mijë prapësira. Ai kaloi tre vjet pas hekurave për grabitje dhe përdhunim dhe aktualisht qëndron me nënën e e 7 fëmijëve të tij të cilët janë nga mosha nga 5-28 vjeç Ai tregon se është përpjekur në konkurse për zërin e tij por sa dëgjonin që është i pastrehë jeta e tij përsëri qëndronte në të njëjtin pozicion. Jeton vetëm me lekët e nxjerra duke kënduar në rrugë për kalimtarët. "kam jetuar dhe jetoj vetëm për muzikën" janë fjalët e tij.