Ronaldo 100 metra i kalon për 10 sekonda (video)

Është e njohur se Cristiano Ronaldo i Real Madridit është një lojtar i përgatitur dhe tejet i shpejtë, por në derbin e qytetit kundër Atletiko Madritit vrapoi pothuajse tërë fushën në stilin e njeriut më të shpejtë në planet, Usein Bolt.