Presidenti gjeorgjian bie në lumë (Video)

Presidenti gjeorgjian Mihail Shaakashvili ka pësuar nga moti i keq në Gjeorgji, duke rënë në ujin e fothtë të një lumi. Ngjarja ka ndodhur gjatë kohës që Shaakashvili po kthehej nga një vizitë dhe po ecte drejt helikopterit për tu nisur për Tblisi. Megjithëse, truprojat ishin afër dhe në gatishmëri, ai nuk shpëtoi dot pa u lagur në ujin e ftohtë të lumit. Shihni videon: