Edhe në temperaturat -36 °C duhet t’i kontribuojmë shtetit (Video)

Një kanadez, kontribuon në punët e shtëpisë, por me një mënyrë krejt të veçantë. Pas kontributit të tij të veçantë, të cilën bashkëshortja e regjistroi me kamerë dhe e publikoi atë në internet. “Im shoq ishte gati sa të hynte në dush, kur i kujtova se nuk i kishte nxjerrë ende mbeturinat jashtë dhe ai vendosi pa u veshur t’i hedh mbeturina ashtu siç ishte lakuriq, por në -36 °C. Mirëpo fëmijët e tyre e panë si diçka shumë argëtuese dhe vendosën ta publikojnë”.