Shikoni aksidentin e kamionit të mbushur me lopë! (video)

Teksa po ecte rrugës me makinën e tij, mendja i shkoi të hapte kamerën dhe të regjistronte udhëtimit, por kurrë nuk e imagjinoi atë që do regjistronte. Dhe papritur në një moment, një kamion i madh drejtohet sipër tij, por për fat u kthye në vend dhe u përmbysë, ndërsa ngarkesa e këtij kamioni ishin lopë, të cilat ndoshta i transferonte për diku tjetër.