Orkestra që bënë muzikë me mjetet e ofiçinës (Video)

Realizojnë më së miri pa instrumente, por me veglat e ofiçinës muzikën e “Carmen” të Georges Bizet. Letër zmeril, frone, copa tuba gomash, ksilofonë artizanalë dhe tullumbacë. Edhe këto janë të vlefshme për përbërësit e grupit \"Zic Zazou\", të cilët përveçse punojnë në ofiçinë, bëjnë edhe muzikë. E ja ku në një video të pranishme në \"Youtube\", ata duket se realizojnë më së miri pa instrumente, por vetëm me vegla e mjetet e ofiçinës, muzikën e \"Carmen\" të kompozuar nga Georges Bizet.