Ku mendonin fëmijët e Ramushit se ndodhej babai i tyre (VIDEO)

ish kryeministri Ramush Haradinaj, u shpall i pafajshëm nga Gjykata Ndërkombëtare për Krime të Luftës në Hagë. Lajmi u prit me emocione nga të gjithë shqiptarët, por natyrisht se emocion më të madh kishin familjarët e tij, e në veçanti, bashkëshortja dhe fëmijët e tij. Ramush Haradinaj, për fëmijët e tij, ndodhej në një shkollim ushtarak. Kështu u kishte thënë nëna e tyre, duke ditur se ata janë të vegjël të dijnë për gjëra të mëdha dhe të rënda, siq janë krimet, për të cilat po akuzohej babai i tyre. Ata nuk do të mund ta kuptonin drejtë atë që po ndodhte në Hagë.