Genta Ismajli “hapet” në skenë

Genta Ismajli, na ka dëshmuar se është e “çmendur” pas vallëzimit dhe sa herë që ajo del në skenë, mundohet të jap maksimumin, shumë më shumë se sa në këndim. Mbrëmë, Genta ka qenë pjesëmarrëse në koncertin falenderues kushtuar Amerikës,”Thank You USA” meqërast, u ka dhuruar ta pranishmëve spektakël në shumë mënyra. Genta është e njohur për vallëzimin me këmbë të hapura ndërkaq, mbrëmë ajo i ka dhuruar publikut edhe pamje “hot” duke zbuluar më shumë se që është dashur./Indeksonline/